Mijn Make Up Stash in foto’s!

Ik vind het heerlijk om de stashes van andere beauty/make uplovers te bekijken. Zo kan ik wel uren op YouTube stashfilmpjes bekijken. Vandaag toon ik jullie nog eens mijn make up stash, in foto’s. Wanneer ik alles nog is heb uitgezocht zal ik nog is een filmpje maken. Promise!

Ik bewaar mijn make up deels op mijn bureau (wat er best rommelig uitziet) en deels in een Helmer kastje van de Ikea.

Het Helmer kastje bevat 6 lades. Perfect voor make up of nagellakjes in op te bergen. In de lades heb ik de Antonius ladeinzetten zitten. Handig om je make up te organiseren.

In de eerste lade zitten oogschaduws. Kleine palletjes vooraan (oa Revlon, Covergirls, NYX), losse oogschaduws (oa MNY, Catrice, MAC, MUA,…) en pigment samples (oa MAC, In De Watten, Everyday Minerals,…).

De tweede lade bevat blushes, highlighters en bronzers. Helemaal vooraan staan MAC blushes, MAC beautypowders en de mooie Babor blush) In het midden links staan mijn bronzers en highlighters (oa Rimmel, Essence, Catrice, Wet’n wild,…) De andere kant in het midden bevat blushes (oa Smashbox, NYX, Bourjois, Max Factor, …) Achteraan zie je nog enkele blushes (oa NARS Orgasm stick, Maybelline mousseblush,..)

De derde lade bevat lipstuff. Vooraan en rechts in het midden zie je lipglossjes (oa MAC, Maybelline, NYX, Elf, Bourjois,..) Links in het midden zie je enkele lipsticks die ik minder vaak gebruik. (oa MAC, Gosh, Golden Rose,..) Achteraan zie je lipbalsems en een Cargo lipgloss duo.

De volgende lade bevat eyeliners, mascara’s, oogschaduwsticks, oogschaduwbasissen,..

De voorlaatste lade bevat mijn gezichtsmake up. Vooraan zie je foundations, getinte dagcrèmes (oa Maybelline, L’Oréal, Dermalogica,..) Links in het midden mijn MAC Studio Sculpt, enkele Everyday Minerals foundations en een Gosh Cream Foundation). Rechts in het midden zie je een Laura Mercier primer en enkele concealers. Acheraan zie je samples en 2 MAC poeders.

De onderste lade is een rommeltje. Back ups, Brushguards, Kwastenrol, lege MAC eyeshadowdoosjes,…

Op m’n bureau staat mijn handige organiser (klik hier voor een filmpje met de inhoud!). Ik ben er nog steeds erg blij mee, zo handig! Verder is het toch weer een rommeltje geworden. Er staan enkele doosjes met dingen die ik nog moet testen, swatchen,.. En ook mijn Naked palettes zie je liggen, die gebruik ik zo vaak dat ze daar moeten blijven liggen 😉

Mijn kwasten berg ik op in de pennenbakjes van de Hema. Ondertussen zijn mijn kwasten weer proper gewassen hoor 😉

Het meeste van mijn everyday make up zit in mijn organiser. Deze kan je hier kopen.

Ondertussen zijn er nog enkele make upjes bijgekomen en is mijn bureau nog een grotere rommel geworden. Binnenkort ruim ik alles nog is goed op en komt er zeker een stashfilmpje!

Hoe bergen jullie je make up op?

 

(Visited 302 times, 1 visits today)

40 Responses to “Mijn Make Up Stash in foto’s!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën