Nail News!

In mijn mailbox zitten altijd de leukste nieuwtjes qua beauty! Vandaag toon ik jullie enkele nieuwe nagellak collecties.

OPI heeft in het verleden al enkele leuke limited editions gehad, en ze blijven maar inspiratie vinden. Eind deze maand komt er een Spiderman collectie in de winkels te liggen. ‘ The Amazing Spiderman’ collectie bevat 6 nagellakjes en een Shatter lakje. De lakjes zullen € 13,95 / stuk kosten. Voor het minisetje van 4 lakjes betaal je € 17,90.

 

De instant summer feel krijg je vast door deze zomerse lakjes van ProNails. Te koop voor € 12,50/ stuk.

Essie brengt in augustus de Poppy Razzi Collectie uit. De collectie bestaat uit 4 mooie kleurtjes: Action, Bazooka, Camera en Lights. Exclusief verkrijgbaar bij Di, € 10,99/stuk.

KOH brengt 2 handige producten uit! De ‘Wipe it Away’ is een remover (zonder aceton!) die eruit ziet als een nagellak. Je brengt een laagje aan op elke nagel en na 5 seconden ‘veeg’ je de nagellak met een watje van je nagels. Handig, toch? Te koop voor € 20,90. De ‘Dry Drops’ zorgen er voor dat je nagellak sneller droogt. Je brengt op elke gelakte nagel een druppel aan en na 60 seconden is je nagellak droog. Te koop voor € 19,95.

Speciaal voor de zomer brengt Rituals 3 nieuwe nagellakjes uit. Freezed Fantasy, Sea Green en Sky Line zijn te koop voor € 10,90 / stuk.

Welke collectie is jouw favoriet?

(Visited 10 times, 1 visits today)

16 Responses to “Nail News!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën