Random Beautynieuws!

Het is weer tijd voor enkele leuke beautynieuwtjes! Met deze keer oa Roger & Gallet, Lush en Kiehl’s.

Roger & Gallet komt met 2 nieuwe producten. Een Eau Sublime Or en een Crème Sublime Or. De Eau Sublime Or is een Fresh Fragrant Water met gouden shimmers, te koop voor € 39,50 (100ml). De Crème Sublime Or is een voedende crème die een mooie gouden glans op je huid achterlaat, te koop voor € 16 (200 ml). De producten zijn reeds te koop bij de apotheek en de parfumerie.

Bij Kruidvat kan je al een tijdje terecht voor parfums, maar sinds kort heeft Kruidvat een eigen parfumlijn! The Master Perfumer bevat 6 geuren, 3 voor dames en 3 voor heren. Links op de foto zie je de mannengeuren: N 42 Green Citrus, N 28 Black Wood en N 25 Blue Spice. Rechts zie je de damesgeuren. N 53 Amber, N 15 Orange Blossom en N 8 Rose. De Eau des Toilettes zijn reeds verkrijgbaar voor € 7,99 /stuk.

Kiehl’s komt in juli met 2 nieuwe zonneproducten. De Activated Sun Protector Ultra Light sunscreen SPF 50 is er voor het lichaam (€ 23) en voor het gezicht (€ 26). Beide producten zijn geschikt voor alle huidtypes en hebben een hoge SPF, uva en uvb bescherming.

Alle Gentse ladies sprongen vorige week vast een gat in de lucht toen bekend werd gemaakt dat Lush een winkel opent in hun stad! De winkel vestigt zich in de Lange Munt, vlak aan de Vrijdagsmarkt. Ze zoeken trouwens nog volop personeel dus ladies, als je wel in de Lush winkel wilt werken klik dan even hier. Ze zoeken nog een shopmanager en voltijdse of deeltijdse verkopers.

Welk nieuwtje vind jij het leukst? Ik ben vooral benieuwd naar de producten van Roger & Gallet en Kiehl’s, die klinken zo fijn! :-)

(Visited 41 times, 1 visits today)

18 Responses to “Random Beautynieuws!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën