Review: Avène Extremely Gentle Cleanser

Mijn favoriete gezichtsreiniger is de Dermalogica UltraCalming Cleanser. Helaas is deze cleanser redelijk duur, zo’n € 40. Maar ik heb nu een goedkopere reiniger gevonden die ook hemels is op mijn gevoelige huid. Benieuwd over welke ik het heb? Lees dan snel verder…

Reinigende lotion voor de overgevoelige huid. Zonder naspoelen. 

Deze gezichtsreiniger is geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde huid. De reiniger is heel mild en je kan hem gewoon afnemen met een tissue. Maar ik spoel hem het liefst af met een nat watje. De reiniger heeft een textuur die tussen een gel en een crème zit. Hij schuimt niet en voelt enorm zacht aan op mijn gevoelige huid.  Meestal gebruik ik eerst een reinigingsolie of een miccelaire lotion om mijn make up te verwijderen en daarna deze cleanser. Maar ook enkel deze cleanser neemt zo goed als al mijn make up weg.

Ik ben echt heel erg tevreden over deze cleanser! Ik koop hem zeker opnieuw als deze fles op is.

De Avène Extremely Gentle Cleanser is te koop bij de apotheek voor ongeveer € 12.

Heb jij ook een favoriete gezichtsreiniger?

 

15 Responses to “Review: Avène Extremely Gentle Cleanser”

 • Veroniek:

  Ik heb deze staan voor als mijn fles Bioderma leeg is (nog ongeveer 2 cm te gaan) en ik ben benieuwd.

  [Reply]

  Marijke Reply:

  hij is heel fijn!

  [Reply]

 • Ik ben grote fan van Philosophy! Enkel jammer dat hun producten ook niet echt heel erg budget zijn.
  Cute as a Cupcake blog recently posted..99 things tag!My Profile

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, Philosophy is best prijzig hé…

  [Reply]

 • Avéne is mijn fa-vo-rie-te merk! Ik probeer telkens iets anders uit, maar toch keer ik altijd terug :-) Binnenkort naar Parijs om een nieuwe voorraad in te slaan. Yes!

  [Reply]

  Marijke Reply:

  Hier ook een favoriet merk!! :-)

  [Reply]

 • Klinkt als een fijne cleanser! Heb al veel goeds gehoord over Avéne :)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, Avène heeft echt superfijne producten!

  [Reply]

 • Lijkt me fijn !
  ValleyDoll recently posted..New in !My Profile

  [Reply]

  Marijke Reply:

  héél fijn! :-)

  [Reply]

 • Ik gebruik momenteel La Roche Posay reinigingsgel en lotion. Avène heb ik nog niet gebruikt, maar voor mijn gezichtsverzorging gebruik ik wel bijna altijd merken uit de apotheek. Oké, ze ruiken misschien niet zo lekker als een product uit de parfumerie en ze zien er niet zo trendy uit, maar je kan er tenminste zeker van zijn dat ze je huid lief behandelen. En inderdaad, ze zijn meestal ook budgetvriendelijker :-)

  [Reply]

  Marijke Reply:

  Ja, La Roche Posay is ook al zo’n fijn merk! :-)

  [Reply]

 • Ik schreef het al eens eerder, ik vind Avène een erg fijn merk!
  Peggy Timmermans Visagie recently posted..Skincare: Getest: Sampar Velvet Cleansing MilkMy Profile

  [Reply]

  Marijke Reply:

  ja, ik ook! een van mijn favoriete merken!

  [Reply]

 • 40 euro voor een reiniger? pfoe :-), ik vond Purity van philosophy al aan de dure kant om elke dag te gebruiken…:-)

  [Reply]

Leave a Reply


7 − = 3

CommentLuv badge