Review: The Body Shop Shea Beautifying Oil

Op het Beauty With Heart event van The Body Shop maakte ik voor het eerst kennis met de nieuwe Beautifying Oils. Ik kreeg de Shea variant mee naar huis en vandaag lees je mijn review!

Droge olie voor lichaam, gezicht en haar. Aanbrengen op vochtige of droge huid en droog haar. 

De Beautifying Oils zitten in een plastic flesje en bevat 100 ml. De olie is handig te verdelen door de kleine opening. Ik heb de Shea variant en deze ruikt erg lekker. Je kan deze olie gebruiken voor je lichaam, je gezicht en je haar. Ik testte hem eerst uit op mijn lichaam. De olie dringt snel in mijn huid zonder een vettig laagje achter te laten. Je krijgt wel een mooi glansje. Mijn huid voelt na gebruik van deze olie zo zacht en gevoed aan. Maar ook op mijn gezicht werkt deze olie fantastisch. Ik heb best een droge huid en enkele druppeltjes voor mijn nachtcrème zorgt voor een goed gevoede gezichtshuid de volgende morgen! Enkele druppeltjes in mijn haar zorgt er voor dat mijn haar superzacht is en mooi glanst! Een topproduct dat je voor alles kan gebruiken! Aanrader!

Ingrediënten

Deze Beautifying oil is te koop in de geuren Shea, Olive, Sweet Lemon, Coconut, Chocomania en CocoaButter voor € 9 / stuk.

Welke geur wil jij wel eens testen?

(Visited 35 times, 1 visits today)

18 Responses to “Review: The Body Shop Shea Beautifying Oil”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën