Winkels die naar België moeten komen!

Er zijn zo van die winkels waar ik al jaren op hoop dat ze eindelijk ook eens naar België komen! Vandaag zet ik ze in een lijstje! En hopelijk komen ze allemaal snel snel naar ons Belgenlandje :-)

INGLOT! Jaa, deze zag je al aankomen na mijn artikeltje over mijn Inglot eyeshadow. Ik heb 2 kleurtjes en wil meer! Een winkel in Antwerpen zou dus super zijn!

SEPHORA! Ohh, hier zaag ik al jaren over. Please Sephora, open enkele winkels in BE. En geen shop in shops zoals in Nederland. Nee, ik wil een supergrote Sephora, het liefst zo groot als die op de Champs-Elysées in Parijs! :-)

BATH & BODY WORKS! Een winkel vol met leuke douchegels, bodymilks en geurkaarsen. Ken jij deze winkel nog niet zo goed? Kijk dan eens even op de webshop! :-)

VICTORIA’S SECRET! Heeft deze nog uitleg nodig? 😉 Mooie lingerie en superleuke beautyspulletjes! De bodysplashes zijn echt superfijn!

PRIMARK! Ok, we hebben er wel eentje in Luik, maar wanneer opent die vestiging in Antwerpen nu?

LADUREE! Jaaa, macarons, baby!

MAGNOLIA BAKERY! Zien die cupcakes er niet té lekker uit? :-)

Welke winkels wil jij ook in België?

 

(Visited 290 times, 1 visits today)

43 Responses to “Winkels die naar België moeten komen!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën