Een kijkje in de Make Up For Ever Shop!

Donderdag trok ik naar Brussel om er een kijkje te gaan nemen in de Make Up For Ever shop. En wauw, wat een mooie winkel met prachtige make upjes. Ik heb veel foto’s gemaakt… Kijken jullie mee?

De Make Up For Ever winkel van Brussel is sinds kort verhuist naar een nieuwe locatie, Kunstberg 19. Niet zo ver van het station (Brussel Centraal), een must-see dus als je naar Brussel gaat.

Make Up For Ever verkoopt ook reinigingsproducten, wist ik niet. Ik testte de SensEyes even uit om mijn swatches weg te vegen en wauw, fijne reiniger!

De bekende HD primers, in verschillende kleuren.

HD Foundation en de HD Concealers. Leuk weetje: de HD foundations worden gebruikt voor series zoals oa Gossip Girl! Nu weten we het geheim van de mooie huid van Blair en Serena! 😉

Blushes, de 2e werd trouwens gebruikt op het model van de La Boheme collectie. 

Producten uit de limited editions en enkele minisetjes. 

De La Boheme Collectie en de Aqua Shadows. 

De Aqua Shadows zijn verkrijgbaar in 12 kleuren, van nude kleurtjes tot bruin en grijstinten. Ik testte de 2 en de 4 uit en dat zijn echt supermooie kleurtjes! Ze kosten trouwens rond de  € 20. Heb nu al spijt dat ik hier geen van gekocht heb..

Het eyeshadow palette uit de La Boheme Collectie. Limited Edition ladies, de winkel had er nog 2!

De bekende concealerpalletjes… 

Deze HD Blushes waren zoo gepigmenteerd! Hier doe je volgens mij echt jaren mee. De 3e kleur vanboven was soo pretty!

Glitters!

De Matt Velvet + foundations

De Face & Body foundations…

Aqua Creams, ik heb hier 1 kleur van getest en omg ik kreeg hem niet meer van mijn hand. Zo’n fijne pigmentatie en houdbaarheid! Enkel waterproof make upremover kan deze van je huid halen!

Aqua oogpotloden, eyeliner en lipliners

Pretty lipsticks! 

Lipglossjes! 

Smokey Lash mascara’s! Zeker één van de populairste Make Up For Ever make upjes!

Lashes! De middelste werden trouwens speciaal ontworpen voor de danseressen van de Moulin Rouge!

Brush Cleanser en Mist & Fix. 

Van deze Aqua Seal kregen we een kleine demonstratie. Het product gaat elke oogschaduw waterproof maken.

Links zie je de mosgroene kleur, recht zie je dezelfde kleur, maar met de Aqua Seal! Wow!!

Bij Make Up For Ever kan je ook terecht voor de Make up School. Hier leer je een S.O.S. make up (15 min./ €15), een Focus Make Up (25 min./€25) of een Total Look (90 min./€75). Ook kan je hier je make up laten doen door professionele visagistes. Meer info vindt je op de website.

Ik mocht ook een kijkje nemen in de Make Up For Ever Academy, hier kan je lessen volgen. Ik heb hier ook enkele foto’s van, willen jullie deze ook zien? Neem dan een kijkje op de Nymphette Facebookpagina.

Ik kreeg een leuk toilettasje mee  naar huis met mini’s van hun 10 bestsellers! Ik ga testen, en uiteraard lezen jullie binnenkort meer over deze producten!

Later deze week toon ik jullie de nieuwste collecties en producten nog in een apart artikel, anders werd het echt te lang. :-) Wist je ook dat Make Up For Ever een webshop heeft?

Zijn jullie al in deze prachtige winkel geweest? Aanraders van Make Up For Ever?

(Visited 238 times, 2 visits today)

26 Responses to “Een kijkje in de Make Up For Ever Shop!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën