Review: L’Occitane Verveine Sorbet

L’Occitane heeft een nieuwe limited edition collectie uitgebracht.  ‘Verveine Sorbet’ bevat allemaal verfrissende producten! En dat kunnen we met de temperaturen van de voorbije dagen wel gebruiken 😉

De Verbena (of Verveine) Sorbet lijn bestaat uit een Eau de Toilette, een Exfoliating Shower Gel, een Refreshing Mist,  een Body Ice Gel, een Cooling Hand Cream en een Cooling Gloss. Die laatste 3 producten testte ik uit en vandaag lees je mijn mening!

Alle producten uit deze lijn hebben een Verbena geur, wat een erg frisse citroengeur is. Ook bevatten deze producten limoen en munt. Mmm, dit is echt een fijne, zomerse geur!

Cooling Gloss € 10 

De Verbena Sorbet Cooling Gloss helpt om de lippen te hydrateren en geeft een aangenaam gevoel van frisheid. Verrijkt met Sheaboter, hierdoor is de gloss voedend en beschermend.

Wanneer je de lipgloss aanbrengt voel je meteen het verfrissend effect. De lipgloss voelt helemaal niet plakkerig aan en geeft een mooie glans. De lipgloss bevat sheaboter wat er voor zorgt dat je lippen goed gehydrateerd worden. Een erg fijne lipgloss!

Cooling Hand Cream Gel € 7 

De Verbena Cooling Hand Cream Gel dringt onmiddellijk in, hydrateert de handen, geeft een frisse sensatie en laat een anti-klamheid poederlaagje achter. Verrijkt met biologisch verbena extract en tapioca poeder, vermindert hij het klam gevoel en zwellingen van de handen. Bij dagelijks gebruik maakt hij de handen zacht, verfrist en subtiel geparfumeerd.

Deze handcrème is eigenlijk altijd te koop bij L’Occitane, deze is dus niet limited edition. En dat is goed nieuws, want deze handcrème is superfijn voor tijdens de zomermaanden. Hij heeft een frisse geur (citroentjes!), voelt fris aan en dringt snel in. Oh, en het zorgt voor zachte, gehydrateerde handen! Aanrader!

Body Ice Gel € 21

Verrijkt met verfrissende bestanddelen van natuurlijke afkomst, is de Verbena Sorbet Body Ice Gel geïnspireerd door deze ijsrecepten. Deze hydraterende gel bevat een extract van biologische Verbena uit Corsica gecombineerd met essentiële olie van citroen en munt voor een intens gevoel van frisheid.

Mijn favoriet product van de voorbije dagen is absoluut deze Body Ice Gel. Verfrissing voor je lichaam in een flesje! Echt,  dit product voelt heel fris aan. Perfect dus voor de zomerse dagen. Deze bodygel heeft ook die frisse citroengeur en bovendien zorgt deze ook voor de nodige hydratatie. I like a lot!

Ik ben absoluut fan van al deze producten! Een heerlijke geur, fijne texturen en een goede hydraterende werking.

Deze producten zijn tijdelijk te koop bij L’Occitane. Klik hier om de dichtsbijzijnde winkel te vinden of klik hier voor de webshop.

Ga jij deze verfrissende producten kopen?

(Visited 54 times, 1 visits today)

31 Responses to “Review: L’Occitane Verveine Sorbet”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën