Review: Neotrogena Voetcrèmes

Onze voetjes, wat zouden we zonder zijn? 😉 Maar verzorgen jullie ze wel is? Voetbadje, scrubben, een fijne crème… Ik toon jullie vandaag 2 fijne voetcrèmes van het merk Neutrogena!

Voetcrème voor vereelde voeten € 9,50

De voetcrème hydrateert intensief de huid, vermindert eelt en helpt eeltvorming te voorkomen. Zijn unieke formule werd ontwikkeld met dermatologen. Deze voetcrème bevat een hoge concentratie van ureum, een bestanddeel dat door podologen erkend wordt voor zijn eeltverwijderende werking. 

De crème zit in een tube van 50ml, prima formaat om hem mee te nemen op vakantie. De crème heeft een fijne textuur, niet te vet, maar toch verzorgend. Hij dringt snel in je huid en zorgt voor superzachte voetjes! Deze crème is erg fijn als je last hebt van eeltplekjes. Hij maakt je eelt een stuk zachter. Nu, als je heel veel eelt hebt, is het best om is langs de pedicure te gaan of een eeltrasp te kopen en zelf aan de slag te gaan. Maar deze voetcrème is een aanrader!  Hij zorgt voor zachte, gehydrateerde voetjes!

Relaxerende Voetbalsem € 9,95

Deze voetbalsem hydrateert intensief en voedt de huid van uw voeten. Zijn formule, verrijkt met menthol, geeft een onmiddelijk verfrissend effect en verzorgt zelfs de meest vermoeide en verhitte voeten. 

Deze balsem zit in een pot van 100 ml. De balsem heeft een hele frisse textuur en dringt snel in. Je voelt meteen het verkoelende effect. (Thx Menthol!) Deze balsem is héérlijk na een avondje dansen of een dagje shoppen. Mijn voetjes worden verfrist en gehydrateerd, i like!

Ik ben heel erg tevreden over beide voetproducten. Ik koop ze zeker opnieuw als ze op zijn. De Neutrogena producten zijn te koop bij de apotheek of op sommige webshops. (hier en hier)

Wat is jouw favoriete voetcrème?

(Visited 69 times, 1 visits today)

20 Responses to “Review: Neotrogena Voetcrèmes”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën