Review: Wella Sun

Dat we onze huid moeten beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon weten we al. Smeren dus met die zonnecrèmes! Maar gebruik jij ook een speciale UV bescherming voor je haren? Doen! Je wil geen stroharen op die leuke beachparty, toch?

Wella heeft speciale producten om je haar te beschermen en te verzorgen voor, tijdens en na het zonnen. Alle producten bevatten UV beschermende ingrediënten, een rijk vitaminecomplex dat je haar gaat verzorgen en ze hebben een heerlijke fruitige, zomerse geur!

Sun Hair & Body Shampoo € 10

Reinigt zowel het haar als het lichaam op een zachte manier. 

Deze shampoo kan je gebruiken om je haar te wassen, maar ook als douchegel! Als shampoo reinigt hij mijn haar prima. Achteraf heb ik wel nog een conditioner nodig. Als douchegel is hij erg fijn! Schuimt goed en voelt zacht aan op mijn huid.

Sun Express Conditioner € 13

Herstelt meteen alle opgelopen schade. 

De conditioner maakt mijn haren zacht, maar niet helemaal knoopvrij. Ik heb na gebruik van deze shampoo en conditioner toch nog een serum of olie nodig.

Sun Protection Spray € 14

Beschermt fijn tot normaal haar. 

Deze spray beschermt je haren tegen UV stralen. Van deze ben ik heel tevreden. Ruikt lekker, maakt mijn haren niet vet en geeft ze zelfs een mooie glans.

Ik ben best tevreden over deze Wella Sun producten. Mijn favoriet is duidelijk de Sun Protection Spray! Deze Wella producten kan je kopen bij de Wella kappers.

Gebruik jij in de zomer speciale producten die je haar gaan beschermen tegen UV stralen?

(Visited 53 times, 1 visits today)

22 Responses to “Review: Wella Sun”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën