Geshopt bij BoumanOnline!

Vorige week plaatste ik een bestelling bij de webshop BoumanOnline. BoumanOnline is een webshop met allerlei mooie juwelen. Benieuwd naar wat ik bestelde? Lees dan snel verder…

Op de webshop Bouman Online vindt je heel wat mooie sieraden en horloges. Met merken als Ti Sento, Thomas Sabo, Pandora Bedels en nog veel meer vindt je zeker wat naar je zin. Ook vindt je er Budha to Budha tassen en portemonnees. Ik wil al maanden een Ice Watch, en toen ik zag dat BoumanOnline deze ook verkoopt wist ik meteen wat ik zou bestellen. :-)

Deze week kreeg ik hem binnen, en ik ben er zo blij mee.

Ik bestelde een witte, het kleinste model. De Sili Forever White 38 mm. De Ice Watch zit mooi verpakt in een doosje dat lijkt op een groot Lego blokje. Best leuk! Ik draag hem nu enkele dagen en vind hem erg fijn! Ken je dat gevoel, dat als je net een nieuwe horloge hebt, je elke 5 minuten op je horloge kijkt? 😉 Wel, dat heb ik nu ook gehad de afgelopen dagen :-) Ik vind hem erg fijn!

Deze Ice Watch Sili Forever White 38mm is te koop voor € 79. Liever een felle kleur? Kijk dan zeker even op de Ice Watch pagina van BoumanOnline.

(Visited 72 times, 1 visits today)

15 Responses to “Geshopt bij BoumanOnline!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën