I love kokos!

Ik ben helemaal fan van producten met een heerlijke kokosnoot geur. Vandaag toon ik jullie mijn favoriete producten met kokosgeur!

Er zijn heel wat merken die producten met kokosgeur verkopen. Denk maar aan de witte Tahitti douchegel (moet ik dringend nog is kopen), of de kokos producten bij The Body Shop of Yves Rocher. Of ken je Inecto al? Een merk dat heel wat fijne kokosproducten heeft.

Toen ik net startte met bloggen had ik zowat elk product van Inecto in mijn badkamerkast staan. Ondertussen ben ik nog steeds fan hoor. Hierboven zie je de Leave-in Conditioner en een Daily Moisturiser. De Leave-in conditioner maakt je haren erg zacht en goed doorkambaar. En ja, je haren ruiken superlekker naar kokos. De Daily Moisturiser is dan weer een fijne gezichtscrème die je huid heel erg goed hydrateert. Andere aanraders van Inecto zijn de handcrème en de conditioner.

Ook The Body Shop heeft een kokoslijn in hun gamma. Ik heb de Coconut Shower Cream en de Cocos body butter. De shower cream is heel erg zacht en hydraterend voor je huid. De Bodybutter is zeker aan te raden aan de meiden met een droge huid. Hij voedt je huid echt supergoed!

En.. kokosparfums kunnen uiteraard niet ontbreken. Ken je de Solinotes parfums nog? (Lees er hier meer over) In dit gamma kan je dus ook een Coco parfum kopen, ruikt heerlijk. Maar ook Yves Rocher heeft een superlekker kokosparfum. Dat flesje koop ik zowat elke zomer opnieuw! Yves Rocher heeft trouwens een hele kokoslijn met douchegels en bodylotions, zelfs in mini formaat. Helemaal niet duur en ideaal voor mee op vakantie.

En als laatste deze Vita Coco drankjes. Al moet ik zeggen dat ik hier geen héle grote fan van ben. Ik vind ze niet superlekker. Speciale smaak, zeg maar.

Ben jij een kokos fan?

 

(Visited 71 times, 1 visits today)

26 Responses to “I love kokos!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën