Labello Repair & Beauty

Labello bracht onlangs een nieuwe lippenbalsem uit, de Repair & Beauty. Benieuwd of ik hem fijn vind? Lees dan snel verder.

De Labello Repair & Beauty is een 2 in 1 oplossing die je lippen onmiddellijk en langdurig verzorgt en tegelijkertijd een mooie roze kleur geeft. Voor sensueel mooie en verzorgde lippen. Deze balsem bevat Dexpanthenol (heeft kalmerende en hydraterende eigenschappen), Glycerine (zorgt voor zachte lippen), Vitamine E (vormt een barrière tegen vrije radicalen) en Menthol (zorgt voor frisheid). 

Deze lippenbalsem bevat een aantal erg fijne ingrediënten die je lippen gaan hydrateren en verzachten. Jojoba en Karitéboter gaan je lippen intens voeden.

De lippenbalsem bestaat uit 2 delen, een roze kleur en een wit gedeelte in het midden. De roze kleur zorgt voor een mooie roze glans, het witte gedeelte gaat je lippen hydrateren en verzorgen.

Ik vind deze lippenbalsem erg fijn! Hij geeft mijn lippen een lichtroze kleur en zorgt voor de nodige hydratatie. Ook voelt hij erg fris aan, fijn voor in de zomer. Heb je droge, gesprongen lippen? Dan raad ik je eerder Rosebud Salve aan. Maar voor in de lente/zomer is hij zeker hydraterend genoeg.

Reeds te koop bij de supermarkt of het Kruidvat voor € 3,89.

Heb jij een Labello in je handtas?

(Visited 31 times, 1 visits today)

11 Responses to “Labello Repair & Beauty”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën