Maybelline Color Tattoo 24h Cream Eyeshadow ‘Permanent Taupe’

Maybelline bracht de laatste maanden enkele fijne make upjes uit. Zo ook deze Color Tattoo 24h Gel-Cream Eyeshadows. Ik heb de kleur Permanent Taupe, lees verder voor mijn mening en swatches.

De Color Tattoo eyeshadows komen in ronde potjes met een draaideksel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De eyeshadows hebben een cream textuur en zijn makkelijk aan te brengen met je vingers. Al kan je er natuurlijk ook een kwast voor gebruiken. Je kan deze gebruiken als oogschaduw, of als basis. Ik gebruik deze vooral als basis. Ik breng deze aan op mijn ooglid en daarboven breng ik dan een poederoogschaduw aan. De kleur van de poeder oogschaduw is dan intenser en je oogschaduw blijft gewoon veel langer zitten.

Wanneer ik ’s avonds mijn oogmake up verwijder, zit deze cream eyeshadow nog steeds mooi op zijn plaats. Ik ben heel tevreden over deze, mijn oogmake up blijft echt beter zitten met deze!

Permanent Taupe is een mooie taupe kleur. Op de swatch hierboven ziet hij er vrij donker uit, maar eenmaal ingeblend op je oogleden is de kleur een stuk lichter. Je kan de kleur ook opbouwen, zeker als je hem alleen gebruikt.

Hier heb ik hem lichtjes aangebracht en daarboven een shimmery beige oogschaduw aangebracht.

De Maybelline Color Tattoo Eyeshadows zijn reeds verkrijgbaar in het Kruidvat voor € 9,99/stuk.

Heb jij al een Maybelline Color Tattoo getest?

(Visited 43 times, 1 visits today)

16 Responses to “Maybelline Color Tattoo 24h Cream Eyeshadow ‘Permanent Taupe’”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën