Review: Eucerin Aquaphor Huidherstellende Zalf

Als je zo onhandig bent als ik heb je regelmatig wondjes op je huid. De Eucerin Aquaphor Huidherstellende Zalf zou er voor zorgen dat je wondjes sneller genezen. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!

Helpt de zeer droge, ruwe, gebarsten, geschaafde of geïrriteerde huid te verzachten en te beschermen. Versnelt het huidregeneratieproces, ook als je huid geïrriteerd is door dermatologische behandelingen zoals bv. peelings en laserbehandelingen. Goede huidtolerantie, deze zalf bevat geen parfum, geen conserveringsmiddelen en geen kleurstoffen. Niet gebruiken op open of bloedende wonden.

Deze huidherstellende zalf is ideaal voor droge plekjes, wondjes, eczeemplekjes, een geïrriteerde huid,…

Het zalfje zit in een tube van 40 g. De textuur van deze doet me een beetje denken aan vaseline. Als ik deze gebruik op wondjes of een geïrriteerde huid merk ik na 1 dag al verschil. Hij herstelt je huid echt heel goed! Ik heb hem getest op wondjes, op een geïrriteerde huid en zelfs op blaren aan mijn voeten. Bij alle huidprobleempjes merk ik echt dat ze sneller genezen als ik deze gebruik.

Ik ben erg blij met deze! De tube is ook een handig formaat om mee te nemen in je handtas. Zo kan je deze zalf meerdere keren per dag gebruiken.

Ingrediënten

De Eucerin Aquaphor Huidherstellende zalf is te koop bij de apotheek voor ongeveer € 9.

Heb jij ook zo’n huidherstellende zalf in huis?

 

(Visited 291 times, 1 visits today)

16 Responses to “Review: Eucerin Aquaphor Huidherstellende Zalf”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën