Review: Nivea Soft Crème

Toen ik jullie bij de Nivea winactie vroeg achter jullie favoriete Nivea product werd er heel vaak de Soft Crème genoemd. Ik gebruik hem nu ook sinds enkele weken, benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

De Nivea Soft werd dit jaar in een nieuw jasje gestoken door de hippe Londense ontwerpster Nicola de Main. Het resultaat is een Limited Edition collectie met 3 vrolijke verpakkingen: Birds Journal, Flower Dreams en Butterfly Reflection.

Nivea Soft geeft je huid een dagelijkse dosis intense frisheid en hydratatie dankzij de voedende jojoba-olie en vitamine E die de huid helpt om haar eigen structuur te behouden. De lichtgeparfumeerde crème dringt snel in de huid, past voor elk huidtype en is geschikt voor alle lichaamsdelen die nood hebben aan hydratatie (gezicht, lichaam en handen). Bovendien bevat Nivea Soft geen parabenen. 

De crème zit in een pot van 200 ml en heeft een lichte textuur. Hij dringt snel in je huid en na gebruik voelt je huid superzacht aan. Hij verfrist en hydrateert mijn droge huid prima. De geur is typisch Nivea, fris en neutraal. Ik heb het niet getest, maar volgens Nivea kan je deze crème ook op je gezicht gebruiken. Als bodylotion werkt hij voor mij erg goed! Ook als hand en voetcrème is deze erg fijn!

Ingredïenten

De Nivea Soft crème is te koop in de supermarkt/Kruidvat voor € 4,79.

Heb jij de Nivea Soft al uitgetest?

(Visited 83 times, 1 visits today)

25 Responses to “Review: Nivea Soft Crème”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën