Hansaplast Oordopjes & Arnica Stick

Hopelijk hebben jullie al een fijne vakantie achter de rug. Heb je nog een reisje gepland, of een tripje naar een muziekfestival? Dan kunnen de volgende 2 items echt niet ontbreken in je koffer/rugzak.

 photo DSC_0017_zps3c4ad6f4.jpg

Hansaplast bracht onlangs een Arnica Stick en oordopjes uit. Allebei erg handig voor op vakantie, op kamp, op een festival,…

 photo DSC_0020_zpsff45d8a3.jpg

Hoge decibels tijdens een muziekfestival, storend gesnurk van een kamergenoot of een luidruchtige buurman op het vliegtuig? De Hansaplast oordopjes zorgen voor een doeltreffende bescherming tegen geluid, wind,..

 photo DSC_0019_zps23b3f6b6.jpg

De oordopjes zijn elastisch, hebben een kegelvorm en zijn makkelijk in gebruik. Er zitten er 6 in één verpakking en zijn herbruikbaar. Ik heb deze nog niet getest, maar ze lijken me erg handig! Ze kosten € 3,19 en zitten in een handig afsluitbaar doosje.

 photo DSC_0026_zps3198f5c2.jpg

De Arnica Stick verlicht onmiddellijk de pijn bij een kneuzing of val. Hij bevat Arnica extract wat pijnstillend werkt voor gekneusde spieren en bloeduitstortingen. Deze Arnica stick voorkomt ook blauwe plekken en verzacht muggenbeten. De stick zit in een handig zakformaat en is dus makkelijk om mee te nemen. Ik testte hem de afgelopen week uit op een blauwe plek en muggenbeten. Mijn blauwe plek is ondertussen goed genezen en mijn muggenbeten zijn nog niet weg, maar deze stick werkt wel tegen de jeuk! Als je zo onhandig bent als ik, is het een absolute musthave in je tas! 😉 Deze is te koop voor € 5,99.

 photo DSC_0025_zpsa720ec37.jpg

Beide items zijn reeds te koop bij oa het Kruidvat. Ga jij deze zomer nog naar een festival?

Volg Nymphette op Twitter – Bloglovin – YouTube – Facebook – Instagram

(Visited 141 times, 1 visits today)

19 Responses to “Hansaplast Oordopjes & Arnica Stick”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën