Tiffany & Co Locks

Wie kent de mooie lichtblauwe doosjes van Tiffany & Co nu niet?

Ik vind ze zoo pretty! Om dan nog maar te zwijgen over wat er meestal in zit 😉

Vandaag toon ik jullie hun nieuwste collectie, Locks.

Tiffany & Co. stelt een nieuwe, originele collectie voor die op spitse en persoonlijke wijze met paradoxen speelt. Deze vrouwelijke en speelse ontwerpen vullen voortaan het assortiment van Tiffany & Co. aan.

De Locks-collectie is gebaseerd op archieftekeningen en omvat ‘charms’ of bedeltjes, waarvan sommige als echte hangslotjes werken. De ambachtelijke traditie van Tiffany & Co. komt tot uiting in het reliëfoppervlak van al deze kostbare slotjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: hartjes, bogen en halve cirkels, in geel goud, 18-karaats roségoud of massief zilver, glanzend of gehamerd. Je draagt deze juweeltjes aan een armband of halsketting, en ze kunnen gecombineerd worden tot een persoonlijk, uniek sieraad.


Deze chique en romantische collectie omvat ook een hartvormig, afgerond hangslotje in platina bezet met diamanten. Dit betoverende ontwerp stelt het universele symbool van de liefde voor en vergrendelt alle emoties en geheimen die een hart kan vasthouden..(Van € 95 tot € 5.500).

Blake Lively, mijn favoriete Gossip Girl, toont ons alvast hoe pretty deze collectie wel is!

Je kan trouwens alle Tiffany & Co collecties bekijken op hun website.

En hoe groot is het ‘hebben’ gehalte bij jullie? 😉

(Visited 77 times, 1 visits today)

12 Responses to “Tiffany & Co Locks”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën