Blogger’s Favorites: Beautystatement

Het is altijd fijn om iemand anders zijn favorieten te kennen. Daarom deze Blogger’s Favorites categorie! Vandaag lezen jullie de favorieten van Elien. Elien is de webmiss van Beautystatement.

Mijn favorieten zijn iets duurdere producten. Niet dat ik geen fan ben van Catrice en andere budgetmerken, maar als ik mijn 3 producten eruit moet halen die ik telkens opnieuw koop, zijn het simpelweg volgende drie.

Dagcrème Avène: ik gebruik deze dagcrème al meer dan 5 jaar, elke dag, zonder één dag over te slaan. Met mijn gemengde huid is het vreselijk moeilijk een perfecte dagcrème te vinden die mijn huid niet irriteert, niet vetter maakt en toch voldoende hydratatie geeft. Dankzij deze crème zijn deze drie punten dik in orde.

Mascara Lancôme: ik zit ondertussen aan mijn derde tube, en ik gebruik hem al zo’n 4 jaar. Niet voor alledaagse activiteiten (daarvoor is hij wat te duur), maar wel voor een feestje of als ik een keer uiteten ga. Maakt m’n wimpers langer en geeft veel volume zonder af te brokkelen.

Météorites van Guerlain: het holy powder in beautyland. Ruikt heerlijk naar viooltjes en geeft je zo’n fijn luxegevoel… En het belangrijkste: dit poeder doet je huid zo subtiel stralen, zowel op je wangen of als highlighter bij je oogmake-up.

Leuke favorieten, Elien! Ik ben ook fan van Avène! :-) En wat zien die Météorites er mooi uit!

Heb je zelf een blog en wil je jouw 3 favoriete producten met ons delen? Stuur me dan een mailtje met een foto en een korte uitleg over jou favorieten naar info@nymphette.be

(Visited 17 times, 1 visits today)

18 Responses to “Blogger’s Favorites: Beautystatement”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën