Essence Nail Care Pencils

Mijn nagelriemen zijn een ramp. Ze groeien altijd vast op mijn nagels. (Ja, ik ben een nagelbijter!) Ik zocht dus iets om mijn nagels wat beter te verzorgen. Ook als het ‘snel’ moet gaan. En toen zag ik deze Nail Care Pencils van Essence.

Ik kocht het Nail Cuticle Softener Pencil en het Nail Care Pencil.

De Nail Cuticle Softener bevat abrikozenolie en jojobaolie. Met dit pencil duw ik zachtjes mijn nagelriemen naar achter. Het pencil voelt helemaal niet hard aan aan je nagelriemen, juist erg zacht. De geur hiervan is heel lekker! Je nagelriemen worden meteen gevoed door de abrikozenolie en de jojobaolie.

Dit Nail Care Pencil bevat essentiële oliën, Aloe Vera en vitamine A en E. Dit pencil gaat je nagels en nagelriemen voeden. Ook deze heeft een heerlijke fruitige geur! Je merkt dat er olie in deze zit, die masseer ik altijd nog even in.

De combinatie van deze 2 nagelstiften is erg fijn! Mijn nagels zien er een stuk beter uit! Deze Nail Care Pencils zijn ook ideaal om in je handtas te stoppen. Je hebt altijd wel een momentje tijd om snel even je nagels te verzorgen.

Deze Nail Care Pencils kan je kopen bij Kruidvat voor ongeveer € 2.50/ stuk. Wacht nog even, want dit weekend komt er een winactie waarbij je ze kan winnen! 😉

(Visited 77 times, 1 visits today)

31 Responses to “Essence Nail Care Pencils”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën