Review: Embryolisse

Je zag ze al in mijn favo’s en in mijn gezichtsroutine. Vandaag (eindelijk) de review van de Embryolisse producten!

Ik heb de Lait-crème Concentré en de Baume Secours.

Lait- Crème Concentré € 16.95

Dit zegt Embryolisse:

Dit fantastisch verzorgend product is een echt beauty geheim en al decennia lang bekend en favoriet bij dermatologen en visagisten. Een combinatie van natuurlijke ingrediënten met bewezen goede eigenschappen, een rijke hoeveelheid vetzuren en vitamines geven de huid alle benodigde voedingsstoffen en hydratatie die zo nodig zijn voor het evenwicht van de huid. De hydrolipidelaag van de huid kan zodoende herstellen. Lait-Crème Concentré stimuleert tevens de celvernieuwing.

Voor ik deze crème gebruikte was mijn huid heel droog en had ik roodheden op mijn wangen. Niet leuk.. Ik stapte terug over op mijn Dermalogica reinigingsproducten en zag al verbetering. Toch merkte ik dat mijn huid maar niet gevoed werd. En toen bestelde ik deze.. :-) Mijn huid ziet er na enkele weken gebruik echt véél beter uit. Mijn droge plekjes zijn verdwenen en ook mijn roodheden zijn weg. Deze crème voelt ook heerlijk zacht aan op je huid. Ik kan dus best begrijpen dat deze crème word uitgeroepen tot ‘wondercrème’. :-) Al raad ik deze niet echt aan voor mensen met een vette huid. Wil je hem toch proberen? Kies dan de HydraMat Emulsion.

Baume Secours € 12.50

Omdat ik droge plekjes heb aan mijn neus en wangen bestelde ik ook de ‘Baume Secours’. Dit is een balsem die droge plekjes meteen voed.

Een echte SOS balsem die zelfs de droogste en meest beschadigde stukjes van het lichaam herstelt. Deze balsem bestaat uit vier zachte, natuurlijke oliën (karitéboter, zoete amandel olie, katoenzaad olie en abrikozen olie), is rijk aan essentiële vetzuren en vitamines, werkt verzachtend en maakt de huid gladder. De huid voelt fluweelzacht en comfortabel aan. Bevat geen conserveringsmiddelen.
Deze balsem kan je voor zoveel dingen gebruiken dat dit eigenlijk een musthave is. Droge plekjes, gescheurde nagelriemen, wondjes, droge ellebogen,…

Ik gebruik hem op droge plekjes op mijn gezicht, en die zijn ondertussen verdwenen. Nu gebruik ik hem elke avond aan de zijkanten van mijn neus. Daar durft mijn huid tegenwoordig al wel is droog zijn (hooikoorts!). Ook deze balsem is dus superfijn!

Ik ben erg blij dat ik deze producten heb gekocht! Het lijkt wel of ik eindelijk de perfecte crème voor mijn gezicht gevonden heb. :-) Ok, misschien 1 nadeel, deze crème bevat geen SPF! Maar dat maak ik dan wel goed in mijn primer en foundation 😉

Beide producten zijn te koop op de ByBeautygloss webshop.

Hebben jullie deze wondercrème al getest?

(Visited 51 times, 1 visits today)

13 Responses to “Review: Embryolisse”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën