Review: Redken All Soft Argan-6 Oil

2011 is echt het jaar van de haarolie’s. :-) Shu Uemura, L’Oreal Professionel, Kérastase en nu ook REDKEN!

De Redken All Soft Argan 6 olie bevat arganolie ( rijk aan vitamine E, voor het verzachten van de hoofdhuid en haren) en omega 6 ( versterkt de lipiden van de haren, voor een intense zachtheid).

Intensieve verzorging en bescherming voor droog, poreus haar. All Soft Argan- 6 met omega 6 verrijkt arganolie, geeft het haar zachtheid, verzorging en langhoudende souplesse. Dit veelzijdige treatment kan op 6 verschillende manieren gebruikt worden:

– gebruik voor de shampoo

– voor het föhnen voor extra verzorging

– na het föhnen om het haar te beschermen tegen luchtvochtigheid

– op handdoekdroog haar voor extra glans

– voeg toe aan je treatment voor intensieve verzorging

– voor het slapen voor intensieve voeding

Ik gebruik altijd een beetje olie op mijn handdoekdroog haar. En wanneer ik mijn haar dan borstel, merk ik meteen dat mijn haar enorm zacht is. Als mijn haar eenmaal droog is heeft het een hele mooie glans, ziet het er gezond uit én voelt het echt zijdezacht aan. De olie maakt mijn haren ook niet vettig, gelukkig maar. :-) Ik vind deze haarolie echt erg fijn! Een aanrader!

Deze Redken All Soft Argan 6 oil is te koop bij de Redken kapsalons voor € 24,70.

(Visited 76 times, 1 visits today)

14 Responses to “Review: Redken All Soft Argan-6 Oil”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën