Advertorial: Rimmel London by Kate Moss

Kate Moss heeft samen met Rimmel London een lipstick assortiment ontwikkelt. Maak kennis met de “Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie”! En ik toon jullie nog enkele nieuwigheden van Rimmel London. Lees dus snel verder…

De Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie bevat 6 mooie kleuren. Van nude tot vuurrood! De lipstick zijn reeds te koop voor € 9,49 / stuk. De lichtroze/nudekleurige lipsticks ga ik zeker een keertje swatchen in de winkel. :-)

Dit zegt Kate Moss over haar lipstickcollectie:

“Ik wilde eigenlijk graag een assortiment creëren van makkelijk draagbare, klassieke kleuren die ik zelf altijd heb gedragen en prachtig vond. Dat was mijn inspiratie. Van felrode tot zachtroze en huidkleurige tinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook erg belangrijk voor mij dat ze fijn waren om op te hebben. Wat je ook aanhebt, er is vast en zeker een kleur die erbij past!”

Rimmel vernieuwt ook haar Extra Super Lash mascara’s.

Extra Super Lash Mascara € 9,99:

Alleen het allerbeste is behouden, namelijk de wimpervergrotende formule en het borsteltje waarmee je voor elke gelegenheid de perfecte wimpers creëert. Deze mascara is een absolute must have voor in je make-uptasje!

NIEUW: Extra WOW Lash Mascara € 9,99:

Soms wil je wimpers met een klassieke look… En soms wil je killerwimpers die overal de aandacht trekken. Nu is er de perfecte oplossing: de nieuwe Extra WOW Lash-mascara.  Met een ongekend volume en ultravolle wimpers steel je moeiteloos de show tijdens een heerlijk avondje uit!

Nieuwe lipsticks, nieuwe mascara’s én ook 18 nieuwe nagellakjes! Deze collectie heeft een regenboog aan kleuren: roze, koraalrood, bruin, lila, geel, zilver,… En de lakjes hebben zo’n leuke namen. Double Decker Red, Your Majesty,… En de prijs is ook erg fijn, € 4,99 / lakje!

Heb jij al een Kate Moss Lipstick?

Benieuwd naar meer nieuwtjes, wedstrijden,… Bezoek dan zeker even de Facebook pagina van Rimmel London.

(Visited 20 times, 1 visits today)

4 Responses to “Advertorial: Rimmel London by Kate Moss”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën