Lush Christmas: Northern Lights Soap

Lush brengt elk jaar met Kerst enkele nieuwe zeepjes uit. Dit jaar was dat de Candy Cane Soap en deze Northern Lights soap.

Deze prachtige zeep zal je doen denken aan het spectaculaire Noorderlicht. Felrood, groen en geel komen allemaal samen in een mooi design. De dennen- en cypressenolie hebben een kalmerende werking en de limoenolie pakt cellulitis en een ontstoken huid aan. Alsof je in een Fins bos staat en de heerlijke bosgeur kan opsnuiven terwijl je naar het wonderbaarlijke Noorderlicht kijkt!

De zeep is knalgeel en valt meteen op in je douche. De geur is heel erg fris, het zeepje ruikt naar dennen en limoen. Mmm, echt een lekkere geur! Het zeepje schuimt goed en is fijn in gebruik. Tijdens het afspoelen voelt mijn huid een beetje stroef aan maar dat gevoel verdwijnt eenmaal je huid droog is. Ik vind dit zeepje erg fijn om ’s morgens te gebruiken, ik word meteen wakker van deze opwekkende, frisse geur. Een aanrader!

Deze Northern Lights Soap is te koop bij Lush voor € 5,95 / 100g.

(Visited 32 times, 1 visits today)

12 Responses to “Lush Christmas: Northern Lights Soap”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën