Lush Christmas: The Jilted Elf Showerjellie

Een Showerjellie van Lush zorgt altijd voor plezier onder de douche. Het is eens iets anders dan een zeepje of een douchegel. In de kerstcollectie van dit jaar zit een nieuwe showerjellie, The Jilted Elf.

Deze jelly is gebaseerd op een cocktailrecept uit een New Yorkse bar. Hij bevat vodka, honing en vijgen voor een zachte huid. Grapefruitolie, kaneelbladolie en gemberolie stimuleren je bloedsomloop en houden de koude buiten. En de gouden glitters? Die zorgen ervoor dat je er weer tegen kan tot de volgende ronde kerstfeestjes! Ben jij een dappere ziel? Vries deze jelly dan in voor een wel heel verkwikkende douche!

Deze sprankelende groene Jelly is een echt feestnummer! De wodka en grapefruitolie stimuleren lichaam en geest en helpen zelfs tegen de kater. Onmisbaar! Gebruik bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur. Wrijf over je lichaam en spoel af.

De jellie heeft een knalgroene kleur en bevat gouden glittertjes. Superleuk! De jelly ruikt heel speciaal. Fris, opwekkend,.. (Een geur blijft moeilijk te beschrijven) Je neemt een stukje jelly, dat verdeel je in een puffspons en dan krijg je massa’s schuim. Heerlijk. Achteraf voelt je huidje heel zacht aan. De glittertjes zorgen voor een kleine glinstering, zeker niet té glitterig ofzo, gewoon extra fijn voor de feestdagen! Ik vind deze erg fijn!

Wil je hem ook is proberen? Ruik eerst wel even, want de geur is best speciaal. Ik kan me best voorstellen dat niet iedereen deze fijn vindt.

Deze Jilted Elf Showerjellie is te koop bij Lush voor € 14,95.

In deze video laat ik jullie zien hoe je een showerjellie kan gebruiken.

(Visited 25 times, 1 visits today)

14 Responses to “Lush Christmas: The Jilted Elf Showerjellie”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën