Tip: Dermalogica set bij abbo op Glamour!

Al een hele tijd staan de producten uit de UltraCalming lijn van Dermalogica op mijn wishlist. En toen ik zag dat je zo’n minisetje bij een abbonement op Glamour kreeg kon ik niet anders dan dat te bestellen, toch? Eigenlijk kreeg ik een tip van een lezeres, Nathalie, thx girl!

Je betaalt € 32,50 voor het Glamour abbonement (+ € 3,65 verzendkosten) en je krijgt er een UltraCalming setje én fullsize ultracalming cleanser bij! Say what?? Inderdaad, zo’n actie kan je niet aan je voorbij laten gaan hé.

De UltraCalming Cleanser is mijn all time favorite gezichtsreiniger. En mijn ‘oude’ UltraCalming Cleanser  heb ik deze week opgemaakt. Komt net op tijd dus 😉 De set bevat kleine verpakkingen van de UltraCalming Cleanser, het UltraCalming relief masque, het Ultracalming serum concentrate, barrier repair en een ultracalming mist.

Mijn huidje word dus verwend de komende weken :-)

Wil jij ook zo’n leuk welkomstcadeau? Kijk dan even op de site van Glamour!

(Visited 32 times, 1 visits today)

17 Responses to “Tip: Dermalogica set bij abbo op Glamour!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën