I’m In Paris!

Bonjour!

Als jullie dit artikel lezen ben ik onderweg of al aangekomen in het prachtige Parijs! Ik ga 4 daagjes genieten van Parijs en Disneyland. That’s right, finally i’m gonna meet Mickey 😉 Maandag en dinsdag verkennen we Parijs en woensdag en donderdag vertoeven we in het magische Disneyland!

Bron foto

No worries, ik heb artikelen ingepland dus je zal hier gewoon elke dag een nieuwe portie beauty vinden! :-) Later vandaag toon ik jullie welke beautyspulletjes ik allemaal meeneem. Donderdagavond kom ik terug en uiteraard komt er in het weekend dan een reisverslagje!

Au Revoir! 😉

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

30 Responses to “I’m In Paris!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën