Review: Caudalie Vinosource

In dit artikel toonde ik jullie al de Caudalie VinoSource lijn. Ik heb ondertussen enkele producten uit deze lijn getest en vandaag lees je mijn mening erover.

Alle VinoSource producten bevatten als hoofdbestanddeel ‘Biologisch Eau de Raisin’. Een biologisch, plantaardig water dat rijk is aan natuurlijk werkzame stoffen. Deze stoffen bevatten spoorelementen en specifieke suikers die zorgen voor een onmiddelijk verzachtende en hydraterende werking.

VinoSource Vocht inbrengend S.O.S.  Serum € 27,85 (30ml)

Ultra-geconcentreerd en in hoge mate natuurlijk (voor 97%), dit serum brengt continu en intensief hydraterende en verzachtende stoffen in in alle huidtypes, zelfs de meest droge. Een ‘patch voor plantaardige hydratatie’ die het hele jaar als S.O.S.-kuur gebruikt kan worden, zodat de huid nooit meer droog is. 

Belangrijkste werkzame stoffen: Biologisch Eau de Raisin, Vinolevure, hyaluronzuur, squalaan uit olijven, meerwaardige fenolen uit druivenpitten,. De samenstelling is vrij van oliën. Testen bewezen dat het hypoallergeen en niet comedogeen is. 

Het serum zit in mooi glazen flesje met pompje! Altijd handig. Het pompje werkt ook fijn, met 1 pompje heb je al voldoende product voor je hele gezicht. Je ruikt dat het serum natuurlijke ingrediënten bevat, heel natuurlijk maar toch lekker fris. Het serum voelt heel fris en zacht aan. Waneer ik het aanbreng op mijn gezicht merk ik meteen dat mijn huid deze crème opslorpt. Echt een dorstlesser voor een droge huid. :-) Ik gebruik dit serum  elke ochtend en avond en mijn huid is hier erg blij mee. Ook heb ik al weken geen droge plekjes meer. Ik ben fan van dit serum!

VinoSource Vochtinbrengende Sorbetcrème € 21,60 (40 ml) 

Deze verrassende crème heeft een effect ‘quick break’ en verandert bij contact met de huid in water, om deze te verzachten, te hydrateren en te versterken. In hoge mate natuurlijk (voor 98%), ideaal voor de gevoelige en jonge huid die verlangt naar zeer frisse sensaties die tegelijk ook hemels zacht zijn. 

Belangrijkste werkzame stoffen: Biologisch Eau de Raisin, Vinolevure, waterregulerende complex, kamille, meerwaardige fenolen uit druivenpitten. Testen bewezen dat het hypoallergeen en niet comedogeen is. 

De Sorbetcrème zit in een tube, erg hygiënisch. Ook deze heeft die natuurlijke, maar toch frisse geur. En de textuur… die is zoo fijn! Op de foto zie je het niet zo heel goed, maar deze crème heeft echt een ‘sorbet’ textuur. Hij voelt enorm zacht en fris aan op je huid. De crème dringt snel in en zorgt voor een zachte, goed gehydrateerde huid. Deze crème gebruik ik nu al enkele weken als dagcrème en mijn huid ziet er goed uit. Goed gehydrateerd en mijn rode plekjes zijn zichtbaar vermindert. Een fijne crème met een heerlijke textuur!

VinoSource Voedende Romige Crème € 21,60 (40 ml)

Deze zachte verzorging, die in hoge mate natuurlijk is (voor 97%), biedt de droge huid de juiste dosis aan vettige plantaardige voedingsstoffen, die de huid dagelijks nodig heeft om gevoed en verzacht te worden. 

Belangrijkste werkzame stoffen: Olie uit druiven en bernagie-olie, Vinolevure, squalaan uit olijven, meerwaardige fenolen uit druivenpitten. Niet comedogeen. 

Ook deze crème zit in een tube en heeft een frisse, natuurlijke geur. Deze crème is speciaal voor de droge huidjes. De crème heeft een aangename textuur, hij voelt fris aan op je huid en laat geen vettig laagje achter. Toch merk je wel dat deze crème een rijkere textuur heeft dan de Sorbetcrème. Deze crème is voor mij ideaal als nachtcrème. Hij maakt mijn huid superzacht en hydrateert als de beste!

Ik ben heel erg tevreden over deze Caudalie VinoSource producten. Mijn huid voelt heel zacht en goed gehydrateerd aan.

In de VinoSource lijn heb je ook nog een Matterende en Hydraterende Fluid (€ 21,60) en een Ultra Voedende Zachte Crème € 21,60. Die laatste ga ik me zeker aankopen voor de wintermaanden.

Heb jij al iets getest van Caudalie? Nog aanraders voor me?

(Visited 455 times, 1 visits today)

18 Responses to “Review: Caudalie Vinosource”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën