Sample Review: Lush Gorgeous

Bij mijn laatste Lush aankoopjes kreeg ik een sample van Gorgeous. Gorgeous is de duurste gezichtscrème van Lush. Je betaalt voor een potje met 45g maar liefst € 59,95. Niet goedkoop dus. Zal ik deze fullsize kopen na een sample getest te hebben? Je komt het te weten als je verder leest 😉

Gorgeous heeft een parfum van onder andere neroli. Wereldwijd bekend als één van de mooiste geuren, gemaakt van kleine witte bloemetjes van de sinaasappelbomen. Daarom is Gorgeous zo geweldig. En de rest is al net zo fantastisch. De beste koud geperste oliën, een basis van honingwater, tarwekiemen, teunisbloem, avocado en de verse sappen van citroen en ananas. Alles wat een crème ooit had kunnen dromen te zijn: licht, luxueus, fenomenaal. (vergelijk onze ingrediënten met die van de exclusieve, dure crèmes van andere merken, wij winnen!)

De crème heeft een lichte textuur en voelt helemaal niet vet aan op je huid. Integendeel, deze crème dringt snel in je huid in. De geur is HEERLIJK, i’m addicted! De crème is echt heel fijn voor mijn gevoelige, droge huid. Hij hydrateert, verzacht en doet mijn roodheden verdwijnen. Ik heb deze een week lang als nachtcrème gebruikt en mijn huidje heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Ik weet niet wat het is met deze crème, maar hij doet gewoon wat hij moet doen voor mijn huid. Komt vast door al die heerlijke ingrediënten. Echt een aanrader!

Ik heb ook even de ingrediënten van de Lush site gehaald (klik op het ingrediënt en je leest er meer over):

Orange Blossom Honey Water (Citrus aurantium amara), Myrrh Resinoid (Commiphora myrrha), Propylparaben (Propylparaben), Organic Extra Virgin Olive Oil (Olea europea), Stearic Acid (Stearic Acid), Organic Cold Pressed Evening Primrose Oil (Oenothera biennis), Organic Cold Pressed Avocado Oil (Persea gratissima), Glycerine (Glycerine), Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera), Fresh Organic Lemon Juice (Citrus limonum), Organic Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Fresh Organic Orange Juice (Citrus Aurantium dulcis), Organic Cold Pressed Grapeseed Oil (Vitis vinifera), Fresh Pineapple Juice (Ananas sativus), Orange Flower Absolute (Citrus aurantium amara), Neroli Oil (Citrus aurantium amara), Triethanolamine (Triethanolamine), Cetearyl Alcohol (Cetearyl Alcohol), Geraniol (Geraniol), Farnesol (Farnesol), Perfume (Perfume)

Tja, ik ben helemaal weg van deze crème en wil hem dan ook fullsize! :-) Alleen moet ik van mezelf eerst  nog enkele andere crèmes opmaken. Maar zodra die op zijn bestel ik deze op de Lush Uk site, daar is hij iets goedkoper.

Als je deze ook is wil uitproberen, vraag dan gewoon even een sample in de Lush winkel. Let op, je zal de fullsize willen. Ik heb je gewaarschuwd 😉

Heb jij deze al eens uitgetest?

(Visited 40 times, 1 visits today)

18 Responses to “Sample Review: Lush Gorgeous”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën