Shoplog: Parijs & Disneyland

Hello Ladies! I’m back!! Parijs en Disneyland waren GEWELDIG! Er komen nog verslagjes en een filmpje met enkele magische momenten van Disneyland. Maar nu toon ik jullie alvast de spulletjes die ik geshopt heb.

In Parijs zelf heb ik eigenlijk niet zoveel gekocht. Links zie je 2 magneten van Parijs en rechts de Embryolisse Lait-Crème Concentré, superfijne crème! Uiteraard ben ik ook in de grote Sephora op de Champs- Elyssée geweest, maar believe it or not, niets gekocht. Ik zag er wel mooie make upjes van Nars en Urban Decay, maar ik dacht, ik heb al zoveel blushes en oogschaduw en… Tja, soms gebeurt dat ook wel is 😉

In Disneyland zelf kocht ik zo’n handig zakje voor in mijn handtas, een sleutelhanger met Mickey en de letter M en een mooie fotoboek.

En dan nog deze schoudertas. Ik vind hem zooo leuk! :-) En hij was maar €16,95; kon ik niet laten liggen 😉

De komende dagen kan je zeker nog verslagjes met véél foto’s verwachten! :-)

Geniet nog van jullie weekend ladies!

(Visited 110 times, 1 visits today)

20 Responses to “Shoplog: Parijs & Disneyland”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën