Online Kleding Shoppen bij Sans-Online!

Ladies, houden jullie ook zo veel van online shoppen? Ken jij de webshop Sans-Online al?

Sans-Online is een Nederlandse webshop die kledij en accesoires verkoopt van oa Only, Vero Moda, EDC, Esprit, Vila,… Je vindt er dus een groot assortiment aan leuke kledij. Ook heb je heel wat artikelen die in de SALE staan. Je kan er zoeken op merk of op kledingstuk. Heb je je keuze gemaakt? Dan kan je betalen via Ideal, Creditcard, Overschrijving of achteraf betalen. De verzendkosten voor België zijn gratis als je voor meer dan € 40 besteld. Voor Nederland zijn ze al gratis vanaf € 10. Zit je onder de €40, dan betaal je € 7 verzendkosten voor België, € 4 voor Nederland. Als je voor 16u (op werkdagen) besteld wordt je bestelling een dag later al geleverd!

Ik kreeg dit leuke topje thuisgestuurd!  Ik heb de witte variant, deze kan je hier bestellen. Het topje is van Esprit, van hun EDC collectie. Klik hier om meer EDC dameskledij te zien.

En een ‘aan’ foto. Het topje is lekker luchtig dus heel fijn voor in de zomer. Alleen kan je er best wel nog een topje onder aan doen, want het shirtje schijnt door. Maar ik vind het echt een fijn topje, zit goed!

Kende jij deze leuke webshop al?

(Visited 195 times, 1 visits today)

6 Responses to “Online Kleding Shoppen bij Sans-Online!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën