Random Beautynieuws!

Vandaag weer eens een portie leuk beautynieuws!

Zin om een scooter te winnen? Ga dan langs Kruidvat en koop een product van 2B. Je krijgt een activatiecode die je moet ingeven op de Kruidvat 2B site en zo maak je kans op één van de 6 trendy retroscooters! De actie loopt tot en met 12 mei. Meer info vind je hier. Weet je niet zo goed welk 2B product je eens moet proberen? Lees dan hier mijn review over enkele 2B producten.

Wist je al dat Lush afgelopen week actie voerde tegen dierproeven? Wil je meer weten over deze actie? Klik dan hier. Je kan ook zelf de petitie tekenen door hier te klikken.

Op zoek naar een dissolvant met een fijne geur? Het lijkt onbegonnen werk… Maar Trind komt nu met een dissolvant die wel lekker ruikt, naar roosjes! De nagellakremover is mild en acetonvrij. Nu is er een tijdelijke actie waar je bij aankoop van een Trind Nail Repair Naturel (€ 12,95)  deze remover (t.w.v. 6,95) gratis krijgt.

YSL komt vanaf mei met een nieuwe lijn, Saharienne. De lijn bestaat uit een droge olie voor het lichaam (€ 41,50), een geparfumeerde douchegel (€ 31,50), een geparfumeerde bodylotion (€ 38,50) en een deodorant (€ 30,50). De geur doet je denken aan verre, fijne zandstranden. En die flacons.. pure luxe! :-)

Amor Amor staat bekend om z’n sensuele geur. Speciaal voor de zomer komt Cacharel nu ook met een Amor Amor Summer Eau de Toilette. Deze frisse, fruitige geur bevat parfumnoten van ananas en roze pompelmoes, rozen, oranjebloesem, amber en patchoeli. Klinkt héérlijk zomers! Reeds te koop voor € 38,50.

En wat gaat er bij jullie op de wishlist? Ik ben heel benieuwd naar het parfum!

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

2 Responses to “Random Beautynieuws!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën