Review: L’Oréal Professionnel Colour Botanique

Wereldwijd heeft 55% van alle vrouwen gekleurd haar. Best veel, maar verzorgen al die vrouwen hun haar ook wel met speciale producten voor gekleurd haar? Mm, dat betwijfel ik. Deze L’Oréal Professionnel Couleur Botanique producten zijn speciaal voor gekleurd haar, ik testte ze uit en vandaag lees je mijn review!

Deze Couleur Botanique producten bevatten lijnzaadolie, dat je haar laat schitteren, beschermt en verzorgt.

Couleur Botanique Shampoo € 16,30 (250 ml)

Het haar wordt zachtjes gereinigd met de shampoo Couleur Botanique om de intens beschermende laag rond het haar niet te beschadigen. 

De shampoo reinigt mijn haar erg mild en ruikt ongelooflijk lekker! Mijn haar voelt achteraf een beetje droog aan, dus ideaal dat er in deze lijn ook een masker zit.

Couleur Botanique Masker € 20,40 (200ml)

 Het masker Couleur Botanique draagt zachtjes zorg voor het haar en houdt de kleur stralend. Drie minuten laten inwerken en dan uitspoelen. 

Het masker maakt mijn haar enorm zacht en goed doorkambaar. Ook het masker heeft diezelfde lekkere geur.

Na gebruik van deze producten voelt mijn haar heel zacht aan en heeft het een prachtige glans. Mijn haarkleur ziet er stralend uit. Het viel zelfs mijn papa op dat mijn haar zo mooi glansde! :-) Ik ben echt wel fan van deze producten! Ik koop ze zeker opnieuw als ze op zijn!

Deze Couleur Botanique producten zijn te koop bij de L’Oréal Professionnel kappers.

Heb jij al producten van L’Oréal Professionnel getest?

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

13 Responses to “Review: L’Oréal Professionnel Colour Botanique”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën