Review: Matrix Total Results Moisture

Last van droog, dof haar? Kan je haar wel wat hydratatie gebruiken? Dan is deze Matrix Total Results Moisture lijn wel wat voor jou! Lees verder voor mijn review!

Het Moisture gamma van Matrix bevat Glycerine en abrikozenolie dat je haar doet glanzen en gaat hydrateren.

Moisture Shampoo € 8,90 (300 ml)

Reinigt en herstelt de vochtigheidsgraad van het haar, laag voor laag. Verzorgt gekleurd haar. 

De shampoo komt in een grote verpakking van 300ml, je krijgt dus best veel shampoo voor zo’n goede prijs. De shampoo ruikt erg fris en schuimt goed. Mijn haar word goed gereinigd en voelt niet droog aan na gebruik. Al is een conditioner wel aan te raden.

Ingrediënten

Moisture Conditioner € 9,90 (250 ml)

Voedt en verzorgt het haar, en maakt het zacht, glanzend en handelbaar. Ook geschikt voor gekleurd haar. 

Ook de conditioner komt in een grote tube van 250 ml. De conditioner zorgt ervoor dat mijn haren zacht en goed doorkambaar zijn.

Ingrediënten

Moisture Cure 2 Phases Treatment € 11,90 (150 ml)

Versoepelt de haarvezel en ontklit het haar waardoor het een zijdezachte glans krijgt. Schudden zodat de 2 delen zich vermengen. 

Dit treatment bestaat uit 2 fasen: het witte gedeelte bevat abrikozenolie dat je haar glad en glanzend gaat maken. Het blauwe gedeelte zorgt voor een intense voeding en zachtheid. Dit product is een soort van leave in conditioner dat je haar ontwart en beschermt tegen invloeden van buitenaf zonder je haar vet te maken. Dit product maakt mijn haar superzacht en laat het mooi glanzen.

Ingrediënten 

Ik ben erg tevreden over deze producten. Na enkele dagen in regen en wind gelopen te hebben (Parijs) was mijn haar echt droog en dof. Deze lijn zorgde er al snel voor dat mijn haar weer goed gehydrateerd werd. Mijn favoriet product uit de lijn is het leave in treatment. Deze producten zijn echt heel erg fijn, en niet eens zo duur. Aanraders!

Te koop bij de Matrix kappers. Hier kan je opzoeken of er een Matrix kapper bij je in de buurt is.

(Visited 22 times, 1 visits today)

16 Responses to “Review: Matrix Total Results Moisture”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën