Geshopt!

Hey Ladies! Vandaag nog is een shoplogje. Ik heb wat random dingetjes gekocht en besteld. Klik snel verder voor mijn shoplogje…

Donderdag ging ik even naar het Wijnegem Shopping Center, voornamelijk op zoek naar een glittertopje voor De Foute Party. Maar helaas geen glittertopje gevonden (te groot, te klein, te kort,…) Maar wel enkele andere dingetjes.

Bij The Body Shop kocht ik een Body Mist in de Moringa geur (€ 9) en een Hand Cleanse Gel (€ 4) in de kokosnoot geur. Beide producten ruiken erg lekker! Verder kreeg ik nog een sample van het Dreams Unlimited geurtje. Je ziet ook nog enkele zilveren armbandjes, deze kocht ik bij Claire’s voor € 4,95.

Mijn nieuwe iPhone cover, so cute!!! Ik bestelde hem op Ebay bij deze verkoper voor ongeveer € 9.

Ook plaatste ik een bestelling bij Zoeva. Mijn bestelling was trouwens zo snel binnen! Ik bestelde dinsdag en had de kwasten donderdag al binnen! Superservice!

Ik bestelde de 226 Smudger Brush, de 227 Soft Definer Brush en de 228 Crease Brush. De kwasten voelen heel erg zacht aan en zijn helemaal niet zo duur. Ik betaalde voor de drie kwasten + verzending zo’n € 18.

Uiteraard komen er snel reviews aan van alle spulletjes.

Wat heb jij onlangs geshopt?

(Visited 21 times, 1 visits today)

31 Responses to “Geshopt!”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën