Review: Herbal Essences Uplifting Volume

Heb je volume dan wil je steil haar en heb je steil haar, dan wil je volume. Klinkt herkenbaar, toch? 😉 Gelukkig zijn er een aantal producten die ons kunnen helpen bij het creëeren van je ideale kapsel 😉 Herbal Essences heeft bv. een Uplifting Volume shampoo & conditioner en ik testte ze uit!

De shampoo & conditioner gaat er dus voor zorgen dat je haar meer volume heeft, maar toch zacht en stralend is! Beide producten bevatten Passievrucht en Parelextracten, wat zorgt voor een héérlijke, fruitige geur.

De shampoo schuimt goed en reinigt mijn haar erg goed. Alleen… mijn haar is echt enorm droog na gebruik van deze shampoo, een conditioner is echt nodig!

De conditioner van het gamma heeft ook die heerlijke, fruitige geur. Hij maakt mijn haren iets minder droog, maar toch heb ik nog steeds veel knopen in mijn haar na gebruik van deze.

Eerlijk? Ik ben niet zo’n fan van deze producten. De geur is erg lekker, maar de producten zorgen er echt voor dat mijn haar enorm droog is na het wassen. Een serum of olie lost dit wel op, maar toch.

Ben je op zoek naar een fijne, budget shampoo? Sla deze over en kijk is naar het Pantène gamma! :-)

Heb jij al een shampoo & conditioner van Herbal Essences gebruikt? Wat vond jij ervan?

 

(Visited 188 times, 1 visits today)

18 Responses to “Review: Herbal Essences Uplifting Volume”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën