L’Occitane Ravissante: Eau de Cologne + Shower Gel

L’Occitane heeft sinds kort een gamma met Eau de Colognes, geïnspireerd op de Provencaalse fonteinen. Ik laat jullie vandaag de ‘Ravissante’ variant zien!

De sensuele zachtheid van de bloemblaadjes en de sprankelende frisheid van de citrusvruchten geven aan deze Eau de Cologne een schalks, haast betoverend karakter. 

De Eau des Colognes zitten in een grote glazen fles met 300 ml inhoud. De grote fles heeft geen verstuiver, wat soms wel wat onhandig is. (Or is it me?) De flesjes van 50 ml hebben wel een verstuiver. De L’Eau Ravissante heeft een bloemige, vrouwelijke geur. Hij bevat citrusvruchten, daarom ruikt hij ook zo lekker fris. Dit is echt een ideaal zomergeurtje! Voorlopig giet ik een beetje in mijn hand en breng dat aan op mijn armen,… Maar ik denk dat ik een travel size flesje ga vullen, dan kan ik hem in de loop van de dag nog eens spuiten. Deze blijft namelijk niet  zo heel lang hangen.

In die heerlijke geur kreeg ik ook de douchegel. Hij schuimt goed en voelt zacht aan op mijn huid. Hij laat mijn huid zachtjes ruiken naar de frisse, vrouwelijke geur. I like!

In dit gamma vind je ook nog volgende geuren:

* Eau Universelle: Een verfrissende combinatie van bergamot en pompelmoes.

* Eau Captivante: Een Provencaalse Cologne die de aromatische noten combineert met de tonische uitstraling van bergamot en citrus.

De Eau de Colognes kan je kopen voor € 48 (300 ml) en € 27 ( 50 ml, verstuiver). De douchegel is te koop voor € 13 (250 ml).

Heb jij een cologne in je parfumstash?

(Visited 36 times, 1 visits today)

22 Responses to “L’Occitane Ravissante: Eau de Cologne + Shower Gel”

Leave a Reply


CommentLuv badge

Welkom!
Image and video hosting by TinyPic Welkom op Nymphette! Hier vind je elke dag een nieuwe update over beauty! Heb je vragen, ideeën? Mail me dan op info@nymphette.be Liefs Marijke
Follow on Bloglovin
 photo MAJH10_zpsukazuipi.jpg
Categorieën